GLASWANDEN ZWEMBAD & SPA

GLASWANDEN ZWEMBAD & SPA

GLASWANDEN ZWEMBAD & SPA

Zwembad

Het onderscheidende uiterlijk van Artifence schermen geeft een extra dimensie aan de plek waar ze staan. De onvergelijkbare uitstraling die uw huis en tuin, terras of zwembad smaakvol compleet maakt. Bij zwembaden zijn Artifence schermen de ideale oplossing voor afbakening en windkering. De moderne vormgeving en de uitstraling van de materialen combineren veelal perfect bij de  uitstraling van een zwembad. Naast de esthetische waarde verhoogt het tevens uw comfort. Bij veel wind kunt u in de luwte van het scherm toch nog genieten van de warmte van de zon. Daarbij de mogelijkheid om transparant glas te kiezen, waardoor de ruimte en uitzicht optimaal blijven, of juist gesatineerd glas voor optimale privacy. Uiteraard kunt u ook een combinatie van beide kiezen, waarmee u verschillende plekjes rond het zwembad kunt creëren. Door toepassing van een deur kunt u het zwembad hermetisch afsluiten, waardoor kleine kinderen, huisdieren of ongewenste gasten niet zomaar kunnen toetreden. Door de transparantie van het glas kunt u toezicht houden op het zwembad. Zo vormt de omheining een veilige afsluiting voor een volledige gemoedsrust. Wilt u de luxe nog extra benadrukken, kies dan voor het optionele LED verlichting systeem. Op een zwoele
zomeravond bij het vallen van de schemer zit u nog met vrienden na te genieten aan het zwembad. U kunt dan de verlichting inschakelen, in iedere kleur aanpassen en op gewenste sterkte dimmen. U zult uw gasten met het prachtige effect en de oogstrelende uitstraling verbluffen. De sfeer en het comfort maken de avond compleet. Al deze kenmerken in combinatie met het uiterlijk en de kwaliteit zijn wellicht door andere systemen of materialen te benaderen, maar niet te evenaren.

Laat je persoonlijk adviseren

We doen onze uiterste best om u via onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald onderwerp of een over een specifieke toepassing. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij onze verkooppunten. Naast de mogelijkheid om Artifence schermen in hun showroom/tuin te gaan bekijken, kunnen zij u tevens antwoord geven op uw vragen of hulp bieden bij installatie.

 

 

 

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
Telefoon +316-13253119
Email info@artifence.com
web www.artifence.com

 

CONTACT

 

Volg ons

Geïnspireerd worden en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, events en handige tips? Volg dan onze social media kanalen!

DEALERS

bent u geinteresseerd om wederverkoper te worden van artifence schermen, klik dan op de link.

 

 

DEALER WORDEN