GLAZEN SCHUTTING TUIN & TERRAS

GLAZEN SCHUTTING TUIN & TERRAS

GLAZEN SCHUTTING TUIN & TERRAS

Tuin, Terras

Uw aandacht gaat niet zomaar uit naar Artifence schermen. Daarmee geeft u eigenlijk al aan dat u een moderne smaak heeft en van duurzame kwaliteitsproducten houdt met oog voor luxe en onderscheidende details. Glas als een bewezen en vertrouwd materiaal, in een modern en vooruitstrevend ontwerp. Glas biedt in uw huis een gevoel van geborgenheid, veiligheid en Waarom dan ook niet dit gevoel in uw tuin? Door plaatsing van Artifence schermen creëert u dit thuisgevoel in uw tuin. In een windkerende transparante uitvoering met een verruimend doorzicht en veel lichtinval, of in een gematteerde versie als ware blikvanger met behoud van volledige privacy. Ook hebben wij geheel geïntegreerde LED verlichting beschikbaar, welke op iedere gewenste kleur in te stellen is. Bij het invallen van de nacht kunt u de schermen hiermee verlichten. Op vol vermogen als functionele verlichting of gedimd als zacht sfeerlicht. De speciale profielen zijn doordachte ontwerpen die de constructie robuust en veilig maken. Het glas is extra sterk en geheel volgens Europese richtlijnen voor gehard veiligheidsglas geproduceerd. Dit glas is bijna onbreekbaar. Mocht er onverhoopt toch breuk optreden, dan zal het glas in kleine en niet snijdende glaskorrels breken, wat het risico op persoonlijk letsel bij breuk aanzienlijk reduceert. Al deze voordelen maken de aankoop van een Artifence scherm een verantwoorde investering, in zowel ons milieu als in uw veiligheid en geborgenheid.

Laat je persoonlijk adviseren

We doen onze uiterste best om u via onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald onderwerp of een over een specifieke toepassing. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij onze verkooppunten. Naast de mogelijkheid om Artifence schermen in hun showroom/tuin te gaan bekijken, kunnen zij u tevens antwoord geven op uw vragen of hulp bieden bij installatie.

 

 

 

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
Telefoon +316-13253119
Email info@artifence.com
web www.artifence.com

 

CONTACT

 

Volg ons

Geïnspireerd worden en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, events en handige tips? Volg dan onze social media kanalen!

DEALERS

bent u geinteresseerd om wederverkoper te worden van artifence schermen, klik dan op de link.

 

 

DEALER WORDEN