BASE LINE

BASE LINE

BASE LINE

BASE LINE

De drie kerngedachten achter het design van Artifence schermen zijn: ontwerp, functionaliteit en flexibiliteit. Het ontwerp is sterk en oogstrelend. De functionaliteit van de schermen is veelzijdig, van windkerende eigenschappen die luwte op het terras geven tot aan veiligheid in en om uw huis of zwembad. De flexibiliteit is het resultaat van de eenvoud van de installatie en de variatie die in hoogte of breedte maten met gemak doorgevoerd kunnen worden. Hierdoor bent u in staat zelf een glaswand te plaatsen, waarbij u tot op enkele decimeters nauwkeurig het glas modulair op maat kunt maken. Mooie ontwerpen hebben ook een keerzijde, namelijk de productiekosten zijn hoger. Bij de schermen wordt dit met name veroorzaakt door de vele meters slijpwerk van het glas. In 1 scherm zit maar liefst 32 meter slijpwerk. Als er 1 ruit van gelijke afmeting geplaatst zou worden, bedraagt het slijpen van de 4 zijden slechts 7,2 meter. Om de schermen bereikbaar te maken voor een breder publiek, is de base lijn ontwikkeld. Bij deze lijn zijn enkele concessies gedaan in de uitvoering en keuzemogelijkheden, echter met behoud van kwaliteit. Ook is massaproductie het sleutelwoord voor de base lijn, daar er in het groot geproduceerd wordt. Daarnaast worden uitsluitend vaste glasmaten geleverd, welke grotere toleranties hebben ten opzichte van de luxe lijn. De transparante uitvoering van deze schermen kost slechts €. 445,- inclusief 21% B.T.W. Dit is inclusief het glas, beugels en steunen, rubbers en alle montage materialen (exclusief de palen, deze moeten los besteld worden). Deze prijzen zijn af fabriek in Nederland, dus houdt u er rekening mee dat er nog transportkosten bij komen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en bestelhoeveelheid, raadpleeg hiervoor onze verkooppunten.

NAAR INSTALLATIETIPS

Heeft u een specifieke situatie of verregaande wensen die niet gerealiseerd kunnen worden met de base lijn schermen, dan bieden wij de luxe lijn.

MEER OVER LUXE LIJN

Naar vergelijking

 

VERKOOPUNTEN

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
Telefoon +316-13253119
Email info@artifence.com
web www.artifence.com

 

CONTACT

 

Volg ons

Geïnspireerd worden en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, events en handige tips? Volg dan onze social media kanalen!

DEALERS

bent u geinteresseerd om wederverkoper te worden van artifence schermen, klik dan op de link.

 

 

DEALER WORDEN