VERSTELBARE HORECA TERRAS SCHERMEN

VERSTELBARE HORECA TERRAS SCHERMEN

VERSTELBARE HORECA TERRAS SCHERMEN

HORECA

Als horeca ondernemer moet u erg uw best doen om uw bedrijf goed op de (menu)kaart te zetten. Hiervoor is naast vakmanschap ook goed ondernemerschap vereist. U denkt veel na over de manier om passerende klanten op uw terras te krijgen. Naast details als sfeervol meubilair en kaarslicht op tafel, is de totale uitstraling van uw terras belangrijk. Hierbij zullen Artifence schermen u helpen. Een moderne afscheiding met delen matglas en delen transparant. Uw gasten ervaren privacy maar behouden hun uitzicht. De bediening kan ook het overzicht houden. Modern LED licht zal in het donker als een magneet werken op trendy publiek. De kers op de taart is dan ook nog de mogelijkheid uw bedrijfsnaam, logo of gewenste teksten in het glas aan te brengen. Al deze factoren vergroten uw kansen en zullen uw imago helpen.

Maar ook als niet horeca ondernemer wilt u zich onderscheiden van de massa. Aan de positionering van uw bedrijf wilt u een bepaalde uitstraling koppelen. Veelal wilt u dat ook uitstralen in uw bedrijfspand. Zitten hier elementen in van exclusiviteit, duurzaamheid en vooruitstrevendheid, dan zullen Artifence schermen hieraan kunnen bijdragen. Het unieke uiterlijk van glazen Artifence schermen geeft een extra dimensie aan de plek waar ze staan. De onderscheidende uitstraling ondersteund de eerste indruk die een bezoeker van uw bedrijf krijgt. Daarnaast komt het de waarde van uw pand ten goede, want mooie panden worden hoger gewaardeerd. Naast deze uiterlijke factoren kiezen ook steeds meer bedrijven voor duurzaamheid. Ook hierbij sluiten Artifence schermen naadloos aan. Volledig recyclebare materialen die een lange levensduur hebben. Een welkome oplossing voor de milieubewuste ondernemer.

 

Laat je persoonlijk adviseren

We doen onze uiterste best om u via onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald onderwerp of een over een specifieke toepassing. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij onze verkooppunten. Naast de mogelijkheid om Artifence schermen in hun showroom/tuin te gaan bekijken, kunnen zij u tevens antwoord geven op uw vragen of hulp bieden bij installatie.

 

 

 

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
Telefoon +316-13253119
Email info@artifence.com
web www.artifence.com

 

CONTACT

 

Volg ons

Geïnspireerd worden en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, events en handige tips? Volg dan onze social media kanalen!

DEALERS

bent u geinteresseerd om wederverkoper te worden van artifence schermen, klik dan op de link.

 

 

DEALER WORDEN