MONTAGE SERVICE

GLAZEN SCHUTTINGEN INSTALLEREN ?

ARTIFENCE heeft klant tevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied onze producten, maar ook op het gebied van de service. Onze glazen schermen zijn speciaal ontworpen om eenvoudig te monteren en hiervoor hebben wij uitgebreide installatie tekeningen en video’s gemaakt, die u eenvoudig via onze website kunt downloaden. Maar heeft u twee linkerhanden, geen zin of tijd ? Ook hierin denken wij mee en kunt u gebruik maken van vakmensen die de installatie voor u verzorgen. Of het nu gaat om een terras afscheiding, een glaswand om uw zwembad of tuin, handige ZZP-ers of aannemers kunnen het voor u doen. Ze plaatsen de ARTIFENCE schermen vakkundig, veilig en snel. Om zeker te zijn van het beste advies kan het in sommige omstandigheden zelfs een stapje verder gaan en er, voorafgaand aan de plaatsing, een service provider bij u langs komt om de situatie te beoordelen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een specifieke grondsamenstelling waardoor er aanpassingen nodig zijn in de fundatie of boom of muur die op de plek staat waar u de glazen schermen wilt hebben. De service provider kan u ter plaatse van gedegen advies voorzien en u kunt uzelf overtuigen of u de juiste vakman heeft gevonden waarbij u een goed gevoel heeft. Het is wel van belang dat u de goederen op tijd besteld, zodat deze op de plaats van installatie aanwezig zijn op de dag dat de vakmannen komen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ?

De ARTIFENCE schermen worden op een vakkundige wijze geplaatst,  inclusief het voorbereidende graafwerk, fundatie storten en montage van het optionele LED licht. U kunt gebruik maken van gerenommeerde internet platforms door contact op te nemen en uw project on-line aan te bieden. Aansluitend zullen diverse partijen reageren en kunt u een keuze maken uit het aanbod.

TARIEVEN ?

De meeste service partners hanteren gebruikelijke uur tarieven die gelden in de ZZP bouw sector. Dit ligt gemiddeld tussen de €.45 en €60,- per uur, afhankelijk van de aard van het specialisme van de vakman. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

VOORWAARDEN

Indien u gebruik wenst te maken van de diensten van service & montage partners, lees dan ook even onze voorwaarden en condities voor de installatie en montageservice. Hierin staan ook zaken waar je zelf rekening mee moet houden op de dag van de afspraak.

KIES UW EIGEN VAKMAN

Vind de vakman de bij u past via Zoofy of werkspot. Via deze on-line platforms is het mogelijk uw eigen afspraak te maken met een vakman naar eigen keuze, inclusief prijs, montagedatum en eventuele andere zaken. Zo vind u de juiste persoon die bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

PDF INSTALLATIESERVICE VOORWAARDEN

Via de onderstaande link kunt u uw eigen afspraak maken met een klusser van een van de platforms. Eventuele vragen stelt u direct aan Zoofy of Werkspot. Natuurlijk zorgt u er zelf voor dat alle, via de WEBSHOP bestelde, onderdelen voor complete montage van de schermen op de plaats aanwezig zijn waar u het gemonteerd wilt hebben.

<

NAAR ZOOFY

 

NAAR WERKSPOT

 

DOE HET ZELF INSTALLATIE 


Misschien heeft een kennis of een technisch persoon in uw vriendenkring of familie met twee rechterhanden? Dan is het wellicht interessant om die persoon om hulp te vragen. Een handige doe-het-zelver is zeker in staat om aan de hand van onze uitgebreide INSTALLATIE TEKENINGEN de schermen in eigen beheer te installeren. Wij adviseren wel om, voorafgaand aan de daadwerkelijke uitvoering, de INSTALLATIE VIDEO’S uitvoerig te bekijken. Als u na het bekijken van de video’s het aangegeven stappenplan van de installatie tekeningen nauwkeurig volgt, kunt u rekenen op een uitstekend eindresultaat. Het is wel van belang, zeker bij montage van deuren, om de juiste fundatie aan te brengen. Voor extra advies kunt u contact opnemen met onze KLANTENSERVICE.

Adres gegevens:


Eemdijk 39-A, 3754NC
EEMDIJK / Nederland
(geen bezoekadres)
Telefoon 0031-(0)613253119
Email info@artifence.com
web www.artifence.com

 

 

 

VIDEO INSTRUCTIES

Goede voorbereiding is het halve werk. Hiervoor kunt u de onderstaande link raadplegen:

 

MONTAGE VIDEOS