MONTAGE VIDEO'S

VIDEO 1    Horizontaal

Na goede voorbereiding is het veilig en gemakkelijk om Artifence schermen uit de BASE lijn zelf te installeren. Wilt u het zelf gaan doen, ga dan naar onze homepagina en zoek onder de button “service” naar de “installatie handleidingen”. U kunt kiezen tussen de installatie PDF voor horizontale opstelling, of de verticale versie. Daarnaast is er een PDF voor de installatie van het LED licht systeem, wat van toepassing is op beide type schermen. De installatie procedure wordt aan de hand van tekst en tekeningen stap voor stap uitgelegd. Print de tekeningen van keuze uit en neem ze op schoot terwijl u de hiernaast weergegeven video nog extra bekijkt. In deze video ziet u hoe u de HORIZONTALE CONFIGURATIE op een correcte wijze installeert. Nu kunt u met een gerust gevoel aan de slag gaan.

VIDEO 2    Verticaal

Na goede voorbereiding is het veilig en gemakkelijk om Artifence schermen uit de BASE lijn zelf te installeren. Wilt u het zelf gaan doen, ga dan naar onze homepagina en zoek onder de button “service” naar de “installatie handleidingen”. U kunt kiezen tussen de installatie PDF voor horizontale opstelling, of de verticale versie. Daarnaast is er een PDF voor de installatie van het LED licht systeem, wat van toepassing is op beide type schermen. De installatie procedure wordt aan de hand van tekst en tekeningen stap voor stap uitgelegd. Print de tekeningen van keuze uit en neem ze op schoot terwijl u de hiernaast weergegeven video nog extra bekijkt. In deze video ziet u hoe u de VERTICALE CONFIGURATIE op een correcte wijze installeert. Nu kunt u met een gerust gevoel aan de slag gaan.

 

VIDEO 3    LED

Na goede voorbereiding is het veilig en gemakkelijk om Artifence schermen uit de BASE lijn zelf te installeren. Wilt u het zelf gaan doen, ga dan naar onze homepagina en zoek onder de button “service” naar de “installatie handleidingen”. U kunt kiezen tussen de installatie PDF voor horizontale opstelling, of de verticale versie. Daarnaast is er een PDF voor de installatie van het LED licht systeem, wat van toepassing is op beide type schermen. De installatie procedure wordt aan de hand van tekst en tekeningen stap voor stap uitgelegd. Print de tekeningen van keuze uit en neem ze op schoot terwijl u de hiernaast weergegeven video nog extra bekijkt. In deze video ziet u hoe u het LED LICHT SYSTEEM op een correcte wijze installeert. Nu kunt u met een gerust gevoel aan de slag gaan..

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
Telefoon +316-13253119
Email info@artifence.com
web www.artifence.com

 

CONTACT

 

Volg ons

Geïnspireerd worden en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, events en handige tips? Volg dan onze social media kanalen!

DEALERS

bent u geinteresseerd om wederverkoper te worden van artifence schermen, klik dan op de link.

 

 

DEALER WORDEN