ONDERHOUDSTIPS

Voor het reinigen van de coating en de frames dient u een halfjaarlijkse controle uit te voeren op de constructie, waarbij gelet dient te worden op vervuiling en aanwezige vuilbelastende factoren. De frequentie van het reinigen is sterk afhankelijk van de plaats en omgeving waarin het scherm zich bevindt. Ook spelen andere factoren hierbij een rol, zoals de mate waarin het frame door regenwater gereinigd wordt en de aanwezigheid van zout water in de omgeving.

 

De reinigingsmethode is ook van belang voor het kwaliteitsbehoud. Indien u met kracht gaat schrobben of schuren, dan is de kans op beschadiging aanwezig. De meest subtiele start van reinigen is eerst spoelen met overtollig water. Vervolgens blijven spoelen en met behulp van zachte materialen en lichte mechanische beweging het overige vuil verwijderen. Nooit heet water gebruiken of onder hoge druk.

 

Naast mechanische beweging geeft een reinigingsmiddel extra resultaat. Het advies is een niet agressief pH neutraal detergent te gebruiken. Nooit bijtende, schurende, zure of sterk alkalische reinigingsmiddelen gebruiken. Altijd afspoelen met voldoende water, zodat er geen residuen op de frames achterblijft.

 

Voor de reiniging van het LED licht adviseren wij eenmaal per jaar de polycarbonaat
afdekkappen van de LED strips te reinigen. Indien deze vervuild raken, kan het licht niet
geheel doordringen waardoor optisch gezien de lichtopbrengst vermindert. Ook hier een pH neutraal middel gebruiken en eventueel residuen met vochtige doek verwijderen. Niet met een waterstraal of hogedrukspuit!

 

Uitgebreide informatie over onderhoudsvoorschriften en garantievoorwaarden zijn ter inzage verkrijgbaar bij onze verkooppunten.

Contact gegevens

Adres:    Eemdijk 39-A
Telefoon +316-13253119
Email info@artifence.com
web www.artifence.com

 

CONTACT

 

Volg ons

Geïnspireerd worden en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, events en handige tips? Volg dan onze social media kanalen!

DEALERS

bent u geinteresseerd om wederverkoper te worden van artifence schermen, klik dan op de link.

 

 

DEALER WORDEN