toepassingen

De installatie in betrekkelijk eenvoudig, raadpleeg eerst de installatie tekeningen en bekijk de video’s.

01

tuin & terras

Glas als een bewezen en vertrouwd materiaal, in een modern en vooruitstrevend ontwerp. Glas biedt in uw huis een gevoel van geborgenheid, veiligheid en Waarom dan ook niet dit gevoel in uw tuin? Door plaatsing van Artifence schermen creĆ«ert u dit thuisgevoel in uw tuin. In een windkerende transparante uitvoering met een verruimend doorzicht en veel lichtinval, of in een gematteerde versie als ware blikvanger met behoud van volledige privacy. Bij het invallen van de nacht kunt u de schermen met LED verlichten. Op vol vermogen als functionele verlichting of gedimd als zacht sfeerlicht. De speciale profielen zijn doordachte ontwerpen die de constructie robuust en veilig maken. Het glas is extra sterk en geheel volgens CE normering voor gehard veiligheidsglas geproduceerd. Een Artifence scherm een verantwoorde investering, in zowel ons milieu als in uw veiligheid en geborgenheid.

02

Zwembad omheining

.

Bij zwembaden zijn Artifence schermen de ideale oplossing voor afbakening en windkering. De moderne vormgeving en de uitstraling van de materialen combineren veelal perfect bij de  uitstraling van een zwembad. Naast de esthetische waarde verhoogt het tevens uw comfort. Door toepassing van een deur kunt u het zwembad hermetisch afsluiten, waardoor kleine kinderen, huisdieren of ongewenste gasten niet zomaar kunnen toetreden. Door de transparantie van het glas kunt u toezicht houden op het zwembad. Zo vormt de omheining een veilige afsluiting voor een volledige gemoedsrust. Wilt u de luxe en veiligheid nog extra benadrukken, kies dan voor het optionele LED verlichting systeem. Het uiterlijk en de kwaliteit zijn wellicht door andere systemen of materialen te benaderen, maar niet te evenaren.

Full color RGBW LED licht voor luxe sfeer

03

horeca terras

Als horeca ondernemer moet u erg uw best doen om uw bedrijf goed op de (menu)kaart te zetten. Hiervoor is naast vakmanschap ook goed ondernemerschap vereist. U denkt veel na over de manier om passerende klanten op uw terras te krijgen. Naast details als sfeervol meubilair en kaarslicht op tafel, is de totale uitstraling van uw terras belangrijk. Hierbij zullen Artifence schermen u helpen. Een moderne afscheiding met delen matglas en delen transparant. Uw gasten ervaren privacy maar behouden hun uitzicht. De bediening kan ook het overzicht houden. Modern LED licht zal in het donker als een magneet werken op trendy publiek. De kers op de taart is dan ook nog de mogelijkheid uw bedrijfsnaam, logo of gewenste teksten in het glas aan te brengen. Al deze factoren vergroten uw kansen en zullen uw imago helpen.