MEGA SALe MAT GLAS

Wij gaan verhuizen en ruimen de voorraad schermen met gesatineerd (mat) glas op tegen spectaculaire bodemprijzen !

Normale prijs

€.799,-

korting

50%

Op = op prijs

€.399,-

Details

Welkom bij de verhuis actie van Artifence

Wij hebben nog een partij gloednieuwe MAT GLAZEN schermen op voorraad liggen die we opruimen met kortingen tot 50% ! De kwaliteit is uitstekend, echter kan er een krasje in de poedercoating (alleen bij de BASE LINE) of een subtiel tintverschil in het glas zitten

Er is beperkte voorraad glas, dus informeer naar de beschikbaarheid. U kunt daarvoor contact opnemen via één van de onderstaande buttons.

BASE LINE

Bij de BASE LINE schermen zijn de aluminium delen uitgevoerd in een standaard kleur. U kunt kiezen uit antraciet of zilverkleur. De horizontale als verticale configuratie hebben een H.O.H. afmeting van 180(H) x 180(B).

LUXE LINE

De aluminium delen voor de LUXE LINE kunnen in nagenoeg alle RAL kleuren geleverd worden. Bij de bestelling kunt u de gewenste kleur opgeven en het poedercoaten zal, tegen een geringe meerprijs, bij een lokale partij uitgevoerd worden. De schermen hebben dezelfde afmeting als de BASE LINE uitvoeringen.

MAATWERK

Het glas op maat bestellen is NIET MOGELIJK. U kunt zelf de horizontale of verticale opstelling aanpassen door lamellen eruit te halen en de profielen in te korten. De horizontale configuratie kunt u alleen in de hoogte inkorten, raadpleeg de link SYSTEEM HORIZONTAAL. De verticale configuratie alleen in de lengte in te korten, raadpleeg hiervoor de SYSTEEM VERTICAAL.

prijzen

Prijzen per product

Alles weg met 50% korting !

Prijzen incl BTW
van
voor
schermen

€. 799,-

€. 399,-

palen

€. 119,-

€. 79,-

deuren

€. 649,-

€. 499,-

LED licht set

€. 189,-

€. 99,-

VOORDEEL

B-KEUS PARTIJ

Heb je geen moeite met een krasje of vochtig geworden verpakkingen ? Informeer dan naar de beschikbaarheid van B-keus partijen.

Prijzen incl BTW
van
vanaf
schermen

€. 799,-

€. 225,-

palen

€. 119,-

€. 50,-

deuren

€. 649,-

€. 39,-

LED licht set

€. 189,-

€. 90,-