Onder leiding van een gedreven ondernemersechtpaar, Carla en Hendrik Sparenberg, is de horecagelegenheid Jules Eten & Drinken een begrip geworden in de pittoreske Gelderse plaats Duiven. Deze mensen verstaan hun vak en hebben veel horeca ervaring. In hun nieuwe pand aan het Remigiusplein serveren zij de lekkerste gerechten en heerlijke dranken. Het ruime terras ligt ruim een meter verheven boven straatniveau. Een heerlijke plek om te vertoeven en onder het genot van iets lekkers te genieten van het uitzicht over het plein. Om het zo aangenaam mogelijk te maken voor hun gasten en tegelijkertijd de prachtige uitstraling van hun pand te versterken, hebben zij gekozen om een deel van het terras van Artifence schermen te voorzien. Om het uitzicht optimaal te houden is gekozen voor de transparante versie in verticale stand geplaatst met LED licht. Dat bleek een goede beslissing geweest te zijn, daar er veel meer luwte op het terras ontstaan is en daarmee het comfort voor de gasten verhoogt.

“We hebben de LED verlichting vaak op de groene kleur staan, omdat dit perfect bij onze huisstijl past en een heel sfeervol beeld geeft”, vertelt Hendrik. “Daarnaast hebben wij gekozen voor de verticale opstelling vanwege het makkelijk schoonmaken. Het vraagt iets meer tijd dan een gewone ruit, maar prima te doen”, vult Carla aan.  

Hendrik & Carla

Mede dankzij de toewijding en inzet van het motage team, is dit project naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hendrik vertelt: “de goede communicatie tussen ons en Artifence hebben ervoor gezorgd dat alles volgens afspraak en op tijd is gegaan. Het zijn schermen van topkwaliteit en het resultaat mag er zeker zijn! Ook de gemeente Duiven was, in het kader van stadsbeeld verfraaiing, zeer enthousiast en gaven volledige medewerking”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *